Bedrukte Overhemden

Bedrukte Overhemden

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het  contactformulier. Op zeven centrale stations in Nederland (Almere Centrum, Amsterdam Centraal, Breda, Den Haag Centraal, Eindhoven, Leiden Centraal en Utrecht Centraal) en op Schiphol Plaza kan dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heeft u de bestelling tijdens een actieperiode gedaan, vraag dan een kortingscode aan. De mensen weten nog net wat Kerstmis behelst, maar van Jezus weten ze maar weinig. Thanks! Zouden jullie misschien ook een keer een artikel willen schrijven over het maken van een Child theme in WordPress?. Hoe dikker je tekent hoe moeilijker dat is. Open de hoes en de reader komt meteen op pagina waar je gestopt was, en het lichtje gaat ook meteen weer aan. Of je nu je smartphone een gloednieuwe look wilt geven of het toestel optimaal wilt beschermen tegen krassen en stoten, deze booktype hoes voldoet aan al je eisen. Rapport maken Het maken van een mailing kunt u doen via het rapport Relaties per soort.

bedrukte overhemden

Bedrukken Overhemden

Alleen professionals die vanwege werk of andere redenen niet zonder Photoshop kunnen zitten vast aan het abonnement. Dit contract loopt 31 juli a. maargoed ik kan je hierbij niet helpen sorry. Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00. Het feest begint al bedrukte overhemden halverwege september en eindigt op de eerste zondag van oktober. Nu neem je allemaal verschillende snoepjes en prikt deze met een cocktail prikkertje op verschillende plekken op de taart. U kunt ervoor kiezen uw boek in een ander formaat te laten drukken dan het formaat waarin u het bestand hebt opgemaakt. Hoe groter het woord in bovenstaande TagCloud, hoe vaker dit woord voorkomt in combinatie met het gezochte woord Mijnpakket. Vakkundige uitleg van Johanneke die technisch uitstekend op de hoogte was. U kunt dit vinden onder de algemene informatie van het desbetreffende cadeau. Tabak: “Tja, ik kom binnen en ik schrik me een hoedje. Denk aan bloemen, een kleedje onder de tafel met een leuk kleurtje, schilder je bloempotten in een ander kleurtje, koop kleurige kussens (knalrood? lime groen? roomwit in combinatie met een andere kleur?) Gekleurde poef in de woonkamer?  Kleurige klok? Het hoeft vast geen bont geheel te worden, maar met kleine aanpassingen maak je van je huis een lichter en kleurrijker geheel.

bedrukte overhemden

Bedrukte Overhemden

Natuurlijk wil je dan familie en vrienden uitnodigen. Bij zijn altijd de beste aanbiedingen te vinden en uiteraard helpen ze je ook graag verder bij vragen of bij het plaatsen van een order. Er zijn standaards opgesteld voor het schrijven van een rapport of verslag. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling. De nieuwe aanvraagformulieren vindt u vanaf 1 januari op deze website. Textieltang Arrow 9L - lange naald - alleen geschikt voor 50 riddersporen per strip Ridderspoortang - wordt met 1 naald geleverd - bijpassende reservenaalden 140400. Met de UV gellak kun je daarentegen in veel gevallen leuke, lang houdende resultaten bereiken. Zie lagen als transparante vellen die boven op elkaar liggen. Inclusief alcoholdoekje, microvezeldoekje, stofverwijderende sticker en kaartje om bedrukte overhemden luchtbellen weg te werken. Ik dacht dat ik zwarte had besteld, maar op de bestelbevestiging zie ik dat er wit staat, dus dat zal ik bedrukte overhemden per ongeluk bedrukken overhemden wel zo hebben besteld. De overige delen zijn van aluminium voor de stevigheidvan het geheel. Meer informatie hierover vind je in onze webshop  Marktplaats.

De bodem van de tas nieten Knip aan de onderkant het uitstekende tape weg en niet de onderkant van het shirt helemaal dicht. Niet op voorraad? Dan is er een langere levertijd dan gebruikelijk (minimaal twee weken). Soms, zoals vorig jaar in Birma, riskeert men daarmee het ergste voor de boodschapper zelf. Wilt u CD hoesjes laten drukken? Dan bieden wij daar diverse mogelijkheden voor. Bij de keuze voor een duurder toestel zal GSMwijzer. Zó veel dat u geregeld dubbele of vrijwel identieke exemplaren tegenkomt die eigenlijk alleen maar onnodig ruimte in nemen op uw. Wat u ook zoekt, we bieden verschillende dameskledingstukken, speciaal ontwikkeld voor de sport tennis en waarbij rekening is gehouden met het lichaam van de vrouw. Als dat over een jaar anders is, is dat weer anders natuurlijk. Er wordt onderscheid gemaakt tussen voertuiggedragen basistechnieken en handgedragen toedieningsapparatuur voor moeilijk bereikbare plaatsen. associaties: feest, vreugde, koninklijk huis, waarschuwing (oranje licht, etc. Je moet de sticker persoonlijk aanvragen. De prachtige club uit Londen is een goedkope voetbaltrip oplossing voor een prachtige voetbalreis.

Wat ons gelijk al opvalt is dat we geen 4G icoon zien. Steeds meer bedrijven gaan gebruik maken van banieren, beachvlaggen of andere doeken, welke zij laten bedrukken met de gewenste opdruk. Maak van je stranddag een actieve stranddag! Tijdens het flyboarden laat jij je door bedrukte overhemden een vlieger voorttrekken op een groot skateboard. Wij ontwerpen en maken diverse soorten reclamevlaggen, zoals gevelvlaggen, beachflags en baniervlaggen. Met betere resultaten dan vergroten in PhotoShop, hoewel ik daarbij moet zeggen dat ik niet alle mogelijkheden daarvan grondig heb onderzocht - het is geen makkelijk programma als je er niet dagelijks mee werkt. Tips: Na 5 á 6 keer navullen een nieuwe originele cartridge kopen of een éémaal gebruikte lege cartridge van iemand die toch een nieuwe koopt (vullen en) plaatsen. Er is één folder die wekelijks wordt verspreid, en dat is de folder met producten uit de winkel. Alle verhuiskaarten“Verkoopt zichzelf” “Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar wat een mooie kaartjes!! Jullie product verkoopt zichzelf door de mooie kwaliteit!!En de goede service eromheen en bedrukken overhemden duidelijke communicatie.

Heeft u na het bezoeken van de online shop verdere vragen over een schooltas of uw bestelling? bedrukte overhemden Onze klantenservice beantwoordt deze graag. Drie basisrollen, vier ceremonies en vier lijsten. Als het domein en de webruimte zijn ingericht wordt de website uiteindelijk opgeleverd en is deze klaar voor om gelanceerd te worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe onze ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo effectief mogelijk kan inzetten? Stuur je logo mee met je aanvraag en de ontwerpstudio helpt jou reclame maken!Champagneglazen bedrukkenGeen café, restaurant of kantine kan zonder: een flinke hoeveelheid champagneglazen. Een andere bekende benaming voor een foto in acrylglas is een perspex foto. Echter moet je er wel voor zorgen dat je bestelling onder de €22. Bent u opzoek naar een kledingzaak uit Hasselt die sportkleding verkoopt? Op deze pagina van bedrijven uit Hasselt vindt u alle sportzaken bij u in de buurt. HamsterenEen voordelige actie waar wij ook altijd veel aandacht aan besteden: de Albert Heijn hamsterweken! Je profiteert dan van 50% korting of 1+1 gratis op heel veel producten.

Met deze borden heb je gegarandeerd succes. Daarnaast hebben ze hart voor de zaak en passen zich aan aan de bedrijfscultuur van ons bedrijf. Eindelijk heb je de vacature van je dromen gevonden, en nu wil je solliciteren! Maar hoe schrijf je een sollicitatiebrief? Bekijk hier wat 'n brief goed maakt!. Dit keer is ze een barbecue feestje aan het geven bij het Witte Huis. Na de intensieve basis hospitality training blijven we ze coachen en extra trainingen geven op het gebied van hospitality, horeca en sales. Door het diverse assortiment kun je jouw kerstkaart laten aansluiten bij jullie huisstijl. Je hebt van Casco al een nieuwe cap voor 34,95 en van Horka al een nieuwe cap voor 39,95. Door het laatstgenoemde maak je de lezer nieuwsgierig naar het vervolg van de tekst. Ik schreef alleen over muziek, nu schrijf ik op Pietvandenboer. Daardoor kunt u de bodywarmers ook gebruiken als bedrijfskleding. simone Euverman Simone Euverman (29 jaar) is verzorgende IG bij VVT Zorgverleners. Frankrijk viert op 8 mei het Fête de la Victoire, wat bedrukte overhemden eigenlijk veel lijkt op de Nederlandse dodenherdenking op 4 mei.

In dit artikel gaan wij verder in op de manieren waarop kleine ondernemingen en ondernemers de duurzaamheid kunnen verhogen. Wanneer u problemen hebt tijdens het installeren, raadpleeg dan de foutenopsporingsinformatie in de installatiehandleiding of zie "" op pagina 69 in deze online Help. De radiotherapeut-oncoloog markeert watbestraald dient te worden (bijvoorbeeld het borstklierweefsel) enwat gespaard moet worden (bijvoorbeeld het hart). Formaat uitnodigingen vierkant dubbel / enkel13 x 13 cm15 x 15 cmFormaat uitnodigingen staand - dubbel / enkel11 x 17 cmFormaat uitnodigingen liggend - dubbel / enkel17 x 11 cmEnveloppen vooraf bestellen?Op zoek naar alle prijzen & info?Je maakt gebruik van een verouderde browser. Weten hoe het voelt om niet serieus genomen te worden? Neem contact op met PostNL om een pakket bezorgd te krijgen!. De wolken groeien in de loop van bedrukken overhemden de dag aan en reiken steed hoger. Indien u als ondernemer een toilettas aan uw klanten en relaties uitreikt, is de kans dus groot dat uw bedrijfsnaam door veel mensen wordt opgemerkt. Wel over tikfouten bij het overmaken (hoeveel nullen moet jij achter elkaar zetten?).

bedrukte overhemden Zo niet, dan zul je ze zelf even moeten vergelijken. Regent het buiten of is het koud? Dat maakt voor jou niet uit. Maar dit is een zeer gecompliceerd en uitgebreid programma dat nauwelijks geschikt is voor algemeen gebruik.  Dit zal de kinderen op hun gemak stellen en de creativiteit stimuleren. Met de opdracht 'padding' bedrukken overhemden vertellen we vervolgens dat het weergeven van de tekst 10 pixels vanaf de rand van het kader moet beginnen. Fijn dat je nabestaanden waardevolle beelden kunt leveren! Ga daarmee door. Plaats de liniaal op het papier waar u dit wilt scheuren enzorg ervoor dat de goede hoge bedrukte overhemden kant van de liniaal bovenop ligt. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Zelfkrantmaken. Doordat het acrylglas veel bedrukken overhemden licht doorlaat, meer dan gewoon glas, worden de kleuren helderder en de contrasten scherper dan bij een gewone afdruk. Ik kan aardig goed overweg met pc's, maar van netwerken heb ik weinig kaas gegeten. Ga jij uit verveling eten. De mails van Dynalogic zijn niet duidelijk, boven in de mail staat een levering van 8:00 tot 21:00 en onderin staat een specifiekere tijd genoemd.

Mooie professionele microfoons die veel gebruikt worden voor podcasts of radio. Ik ben begonnen met handletteren dus het IDEE bedrukken overhemden is dat ik ook mijn eigen kerstkaarten ga sturen. Alleen dan is een logo effectief. Je kan ze samen of appart gebruiken bv: Basek of Star (deze namen zijn bestaand, kopieer ze dus niet) Ook moet je ervoor zorgen dat je naam niet te lang is 5 letters is al meer dan genoeg. Ideaal om je product te voorzien van extra luxe en mooie uitstraling. Dat is de reden dat ik geen een regel niet leuk vind. Kinderkamer schilderijenOnline zijn er erg veel bijzondere schilderijen te vinden. Ga je een folder maken, let dan altijd goed op de volgorde van de leesbaarheid. Ook verder zal de site worden aangepast. Rijmen en gedichten maken Voor elke leeftijd is er een passend cadeau Het sinterklaas verhaal   Home. Houdt u gewoon de tijd aan van de zonsondergang vandaag, dan bent u in ieder geval op tijd voordat het helemaal donker is! Bekijk ook de langste dag.

Dan zou ik telkens aan het naaiatelier moeten vragen of ze bedrukte overhemden dit en dit en dit in willen kopen, en daar maar op vertrouwen. Ik kan voor een leuke prijs foto's bij haar laten maken. Nadat het beeld in het aluminium is geprint, wordt deze geseald door een vloeistof. Voor een verjaardagskalender kun je gewoon een spreadsheet programma gebruiken. Niet alleen uw drukwerkpakket goed, snel en voor een prima prijs vervaardigen, maar ook uw bestanden beheren, en uw logo omzetten wanneer u deze eens ergens anders voor nodig heeft. Dat je tegenwoordig echt geen website meer hoeft te laten ontwerpen. Natuurlijk kun je er ook een afbeelding uit je eigen Gallery selecteren of een kleur, gradiënt of textuur kiezen in KD Collage zelf. Hoe bedrukte overhemden krijg ik de pdf boeken op de latptop via de K3000 automater en dan worden deze in de K3 gezet. Simpel toch?Heb je stijlvolle bedrijfsleaflets die je snel op een aandachtverhogende manier op je weblog wilt delen of via Pinterest wilt delen? Het maakt niet uit hoe fraai je gedrukte bedrijfsleaflets zijn, je zult op je prospects geen indruk maken als je een eenvoudige PDF-versie op je site of blog toegankelijk maakt.

Die mogen dus ook rechtstreeks de binnenzak of de enveloppendoos in. Verrassend leuk schrijven, tekenen, versieren, scrapbooken, kaarten maken en andere hobbytoepassingen met Metallic gelpennen. Relatieversterkende bijeenkomstenOp de lijst marketingcommunicatiemiddelen staat het onderhouden van de goede banden met zakelijke relatie bovenaan. • MDF achterwand bevestigd met fotolips. hey,wie weet welke muziek er onder de RTL7 promo zit? Een zender voor mannen. Eens in de zoveel tijd moet je je verjaardag groots vieren en dat doe ik dit jaar op [datum] Veel succes met de voorbereidingen, en we wensen je een tof feest! Wie heeft er weer een jaartje bij?Dat kun je wel zien dat is hij! Een leuke uitnodiging voor een kinderfeestje, bedrukte overhemden daar zet je niet alleen een leuke foto op, maar ook een bijpassende tekst. Even uitschudden boven de bak en zo de machine in, keer op keer! Nooit meer etensresten op het fornuis Ze zijn ieder 27 bij 27 centimeter groot, waardoor ze op ieder gangbaar fornuis passen. Lekker hippie achtig feestvieren met al jullie vrienden en familie.

Het uiterlijk van de websites die ik maak is doorgaans bepaald door een externe vormgever of de wensen van de klant. Daarnaast hebben ze een goede band met het petekind en zullen vaak leuke dingen samen gaan doen. Veel lichtgewicht kampeertenten zijn daarom voorzien van ventilatiehorren. Het is de mooiste dag van je leven, maar deze hoeft niet per sé in overdaad gevierd te worden. Hierbij laat ik U weten de stempels te hebben ontvangen en heel tevreden hierover te zijn, ook het contact met uw firma verloopt naar wens. U ontvangt de track en trace code per e-mail, nadat wij het pakket hebben verzonden. Rechtspersonen zijn: besloten vennootschappen, naamloze vennootschappen, coöperaties, onderlinge waarborgmaatschappijen, verenigingen en stichtingen. Uniek in Europa is dat hier baggerklei werd gebruikt die geelbakkend was (meestal was het roodbakkende klei):. Tevens verschijnt direct de prijs van de door u ontworpen product labels. Daarnaast kennen we een grote collectie van andere merken. maar je eigen kaart op basis van dit ontwerpBij Fotokaarten hebben we negen, bijna tien jaar ervaring met het maken van fotokaarten.

De Vigno is de trots van het wijngoed. Dan komt je met de meeste wc-rollen op 6 stroken. Het is niet moeilijk zo'n gratis adres aan te vragen. Wil jij deze Topshop kortingscodes bekijken?Schrijf je in voor de nieuwsbrief om deze kortingscodes te bekijken√ Elke week ontvang jij de 5 beste kortingscodes√ Je mist daardoor nooit meer een korting√ Je ontvangt geen spam. Als sinoloog en consultant heeft hij het grootste deel van zijn werkzame leven te maken met Chinezen. Maar voorlopig zullen we ons vermaken met de basiskennis van een Wordpress-theme. En wat dacht je van het licht waarin je het bekijkt?Dus als je er zeker van wilt zijn dat iedereen (ook degenen met een wat oudere smartphone) een QR-code bedrukken overhemden zonder moeite kan scannen, dan is het code-formaat van minimaal 25mm x 25mm wel te adviseren. Bij Creon waren we maar de helft kwijt! Het online bestellen is uniek, je moet alleen zelf geen meetfout maken. Via onze buitenreclamevlakken ben je altijd op de hoogte van wat er in de stad gebeurt.

Je bent bijna 50 jaar! Binnenkort zie je Sarah of abraham. Simon e-care werkt al goed. Voor goedkope kliklaminaat vloeren bezoek je ons in Deventer Overijssel NL. Lange jas van het merk BP. Dat is een stijging van 4,6 procent. Hier kun je de aller-leukste verjaardagskaarten geheel naar eigen inzicht ontwerpen voor alle bedenkbare soorten verjaardagen. Dit gaat ze heel veel boze klanten kosten die hun vakantie in het water zien vallen door die gierige bankjongens en bankmeisjes. Trouwens, ook de warmte van een dergelijk apparaat zou het daar snel benauwd gemaakt hebben. Klap het transparante papier met de letters/print/ontwerp terug en plak het transparante papier met de strijker stukje voor stukje, van boven naar beneden en van het midden naar buiten strijkend aan de ondergrond vast. Wil je een gewoon kaartje maken dan bedrukte overhemden hebben we nog meer werktekeningen. wat een thema he Janny ( koffie ) nou ja een stel dames die niets anders te doen hebben zullen wel bij elkaar op de koffie gaan zei Moederaltijd. Meer data Data-driven analytics en andere “big data” oplossingen worden gedomineerd in digitaal marketing, deze trend zal blijven.

De eerste indruk die je maakt met een mooi luxe visitekaartje. Tegenwoordig zit de jeugd alleen maar achter de computer of voor bedrukte overhemden de televisie. Een mooie uitsteker set met "uitdrukker" (Plunger), waardoor je prachtige bloemetjes krijgt. Na bedrukte overhemden de wijziging kom ik 1 keer de betaal module van ING maar na het afronden krijg ik weer een 500 fout in de volgende link . Heeft u minimaal 1 bedrijf geselecteerd? Dan ontvangt u 2 weken na de ingangsdatum van uw Verhuisservice een e-mail met de mogelijkheid om vergeten bedrijven alsnog via de Verhuisservice gratis te informeren. Java, SWiss is makkelijker? Een beetje verdiepen inde materie kan niet echt veel schade aanrichten en het voorkomtzinloze vragen. Om meerdere smileys te selecteren druk je het icoon van het menu met de smileys voor enkele seconden in waarna het menu opent. Wij gebruiken echter de later aangepaste formule van Roza en Shizgal, verderop op deze pagina en niet de originele formule van H&B. <div><em>13-02-2015</em> De Nederlandse economie groeide in het laatste kwartaal van vorig jaar met 0,5 procent ten opzichte van het kwartaal ervoor.

Maak het doosje eventueel groter door alle maten met een zelfde getal te vermenigvuldigen. Prijs per stuk bij afname van 25 stuks We hebben geen minimale afname, je kunt bij ons terecht voor 1 kledingstuk, maar ook voor vele honderden. Klik je op de knop ¶ (op de tab Start, in de groep Alinea), dan kun je een ankertje zien staan. Kortom: Etiketten maken voor uw wijnfles doet u voordelig en snel bij EtiketXL! Sterren Stickers - 98 stickers 98 sterren stickers in de kleuren goud, groen, blauw, rood en zilver. In onze lessen vinden wij het belangrijk om de kwaliteit van het dansonderwijs te combineren met een. 'Heidelberg hilft!' is een actie van de Heidelberger serviceclubs en de stad Heidelberg onder auspiciën van burgemeester, dr. nl interieurdecoratie, design trends en doe-het-zelf tips. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop. Klik bij de categoriën op 'Bruiloften' en voeg eenvoudig je eigen foto in of kiest uit een van onze duizenden gratis foto's. Het koppel dat de as moet leveren lijkt mij veel hoger.

Er is in de tijd dat ik voorzitter was vooral gewerkt aan een centrumplan waarmee Buitenpost in de toekomst verder kan. nl kunnen bierviltjes met foto eenvoudig ontworpen worden. Interesse? Neem dan contact met me op om te zien wat ik voor je kan betekenen. De gebruiksaanwijzing voor de montage van Zelfklevend Fotobehang kun je hier vindenEr is nog niets bedrukte overhemden zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken. Op account van mijn man doet 1304 het ook niet meer. Voor wie?Een briefadres is uitsluitend voor mensen die geen vast woonadres hebben, bijvoorbeeld:daklozenschippersmensen die tijdelijk (korter dan acht maanden) naar het buitenland gaan en in Nederland een adres willen houdenmensen die tijdelijk niet in hun eigen huis kunnen wonen, bijvoorbeeld wegens een scheidingOpvanghuis Een briefadres kan ook het kantooradres van een blijf-van-mijn-lijf of opvanghuis zijn, als het kantooradres niet hetzelfde is als het opvangadres. Door het intensieve gebruik dat u ongetwijfeld van het toestel bedrukken overhemden maakt, ligt slijtage op de loer. Je hebt goed contact met de planning en bent helder.

Kliklijst Opti Een unieke en zeer goedkope aluminium lijst. Zorg er dus voor dat je nooit begint en ook je klasgenoten niet door een spreekbeurt over roken te houden. 20 kWh stroom per afwasbeurt, uiteraard afhankelijk van de belading en de vervuiling van de vaat. Let op: voorwaarde voor toepassing van de verhuiskostenregeling is dat de verhuizing een zakelijke reden heeft. Sinds enkele dagen kan ik geen foto’s meer uploaden dus ook geen fotoalbum maken en ook geen reacties meer plaatsen bij posts van mijn vrienden. De grafiek van deze functie kun je dus ook zichtbaar maken door deze aan te vinken. AdsPremiums bedrukken, bijvoorbeeld om uit te delen tijdens een evenement of andere bijzondere gelegenheid? Bedrukte premiums zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Ook de interne administratieve organisatie en de keuze voor de fiscaal-juridische structuur zijn speerpunten in deze fase. Muis telt één gestreepte tijger, drie gestippelde vlinders en vijf slakken in de regen.  Online kan je tegenwoordig steeds vaker shoppen met een H&M kortingscode, en zodra er een kortingscode h&m actief is zul je deze altijd bij Stylediscount vinden.

nl ben ik erg te spreken. De rugtas is gemaakt van het sterke G-1000, HeavyDuty Eco van gerecycled polyester en biologisch katoen, en draagt met gemak het gewicht van je 15 inch. Diepe v-hals kopen? Diepe v-hals T-shirt vanaf 480. Na selectie van het juiste netwerk, voer je het wachtwoord in en is de Android tv box verbonden met het internet. Sjablonen worden gesneden uit een speciale folie dat zwakklevend is. Hier vindt u een voorbeeld van een dergelijk contract. Er wordt vaak voor gekozen om een leuke relevante foto op het ronde bierviltje te drukken. “Emotionele mensen die op zoek zijn naar harmonie gebruiken ronde vormen en gebogen lijnen, terwijl praktische types voor rechte lijnen en vierkanten kiezen. Het geboortebord bevat als hoofdkleuren de neutrale kleuren rood en oranje. In onderling overleg met uw buren mag u wel van deze wettelijke regels afwijken. Voor het versturen hiervan geven we u een paar tips. nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Heb t idee dat ie nog meer kan dan dat ik tot nu toe heb ontdekt.

.