Exemple Flyers Coiffure A Domicile - Exemple Flyers

Exemple Flyers Coiffure A Domicile

Ik loop er al een aantal jaren mee. Vooral als je bij het exemple flyers klaarkomen samentrekkingen van en rond de baarmoeder voelde, zal het nieuwe orgasme even wennen zijn. Laat dus nu jouw eigen foto op hout bedrukken. Mocht hij/zij niets voor je kunnen doen, dan zou je een lichte maagzuurremmer zoals Rennie kunnen proberen. Heeft t nut om toch terug huisarts te gaan en vragen voor onderzoek naar mogelijke middenrifbreuk? Want uitslag PDS zoals MDL-arts jaren terug zei vind ik belachelijk ruim genomen. zon computer televisie -slechte concentratie [moeilijk denken] ik probeer het wel maar soms Lukt het gewoon niet bij de meest simpele dingentjes. Niet alleen heb ik zo een vroeg signaal dat er iets is waar ik me nog niet genoeg bewust van was, ik example flyers coach sportif merk het steeds sneller op en kan daardoor een euvel eerder oppakken voordat het echt een groot ding wordt. Patiënten die plotseling doof zijn geworden aan beide oren ondervinden vaak grote moeilijkheden in de dagelijkse communicatie.

Exemple Flyers Entreprise Batiment

Ze miste haar familie en bedacht zich dat haar ouders en haar zussen niet wisten waar zij was en misschien wel dachten dat zij gestorven was. al met al die griep symptomen en die druk exemple flyers pour soirée op mijn middenrif. exemple flyers publicitaire In de loop van de dag was de hoofdpijn bijna weg. mijn beide ouders zijn inmiddels overleden aan hart. Het is iets wat je overkomt, ga je over de grens van de explosie, dan is er geen weg meer terug. Dit komt doordat het embryo de helft van de genen bezit van de moeder en de helft van de vader. Als het dan niet weg is zit ik er waarschijnlijk voor de rest van mijn leven mee. Voortaan geen computers aan laten staan en bellen met een ouderwetse telefoon met draad etc. Het bloed stroomt weer met normale snelheid exemple flyers entreprise batiment en het zwellen van de clitoris, vagina en baarmoeder neemt af. Na het eten, na de sex en blijf steeds een hongerig gevoel hebben ook ’s nachts terwijl ik misschien net een uur daarvoor heb gegeten, m’n buik blijft rommellen, en soms heb ik zo’n misselijk gevoel ( na de sex soms ook last van krampen/buikpijn ).

Exemple Flyers Esthetique

Daarom heb ik ook niet veel zin om terug te gaan naar de dokter, omdat als het een blaasontsteking is, ik al weet wat ze me gaat vertellen. Na een miskraam kan het bloeden nog enkele dagen aan blijven houden maar moet wel snel verminderen tot een normale menstruatie. met emoties kan je dat hebben en met stress. Vleesbomen (myomen) Een vleesboom is een veel voorkomende maar goedaardige tumor of tumoren die langzaam in de spierwand van de baarmoeder g…. Daarbij werd door toeval ontdekt dat ik een HD (hernia diafragmatica) heb. Helaas moeten we nog even afwachten, om precies te zijn nog 4 dagen (jij zelfs nog 5!), weet niet of ik het vol ga houden hoor! Hoop zo ontzettend dat het raak is! Ik ga voor je duimen!  x. Sterkte! Ik hoop dat je bloeddruk nog zakt. Sinds een half jaar heb ik regelmatig last van mijn ogen en mijn voorhoofd. echter de dokter zei dat het komt door een kou, nu weet ik dat mijn dokter niet echt exemple flyers portes ouvertes heel diep spit bij mij dooor moijn in het verleden probleem stress.

Exemple Flyers

In het kort mijn verhaal:in 1999 had ik voor het eerst Lyme, voornamelijk gepaard gaand met gewrichtsklachten, stekende pijnen, duizeligheid, doof gevoel in gezicht, hartritmestoornissen, en vermoeidheid. Echo liet geen stenen zien. Je kan namelijk draaierig worden van een stijve nek, maar evengoed een stijve nek krijgen van stress, dat dus ook draaierigheid kan veroorzaken. ( ergste slijm maker en heeft veel nadelen laat dit maar daarna ook meer weg)*suiker maar ook andere zoet makers zoals honing e. Waarschijnlijk moet ik nu een maagonderzoek laten doen, maar daar zie ik zo tegenop! Ik kan dat niet zonder narcose, ik raak helemaal in paniek dan. deze keer hebben we gezien dat het allemaal ok zat maar goed, ik moet nog drie maanden om het zeker te weten. De tongamandel kan ook ontsteken. Heb een klysma gekregen na deze twee keer twee dagen gebruikt te example flyers coach sportif hebben is er niet veel ontlasting gekomen. na mijn mening is als je echt obbsesief gedrag hebt ben je example flyers coach sportif er 24/7 mee bezig.

Exemple Flyers Publicitaire

Standaard hebben wij een portraitvorm (rechthoekig) en een vierkant in ons keuzemenu. Functieverlies van het evenwichtsorgaan kan ook optreden na gebruik van medicatie die schadelijk is voor het evenwichtsorgaan en als onderdeel van het normale verouderingsproces. zie er wel een beetje tegenop. Gemiddeld blijft een maal ongeveer drie uur in je maag. exemple flyers Heb zojuist de huisarts weer gebeld voor een afspraak. Wat zou dit kunnen zijn? Heb ik gewoon last van brandend maagzuur of zou er meer kunnen zijn?Alvast bedankt. Het is moeilijk te omschrijven. Ik werd doorgestuurd voor nader onderzoek waar dus GERD uitkwam. Ik heb bijna elke dag last van mijn buik dit komt door van alles en nogwat. En als blijkt dat ik gelijk heb, dan zal ik nog wel even een bezoekje brengen aan mijn vorige huisarts exemple flyers entreprise batiment vermoed ik zo. De verschillende typen bekkenbodemaandoeningen worden genoemd naar het orgaan dat is aangedaan. Abdominale pijn die optreedt vlak voor en tijdens de menstruatie (ongesteldheid) kan wijzen op menstruatiepijn ; het gaat hierbij meestal om steken en krampen in de onderbuik.

Example Flyers Coach Sportif

Jij zegt dat je het gevoel hebt te moeten kokhalzen, maar moest je ook echt kokhalzen?Dat heb ik namelijk wel! Vreselijk je wordt er alleen maar bang van. Wellicht heb je dan ook bij bepaalde vloeistoffen, zoals wijn, een branderig gevoel als je drinkt? Ook zouden andere virale, of bacteriële infecties de oorzaak kunnen zijn, zoals het Eppstein Barr virus (ziekte van Pheiffer), of streptokokken een reden kunnen zijn. Harde en droge ontlasting ontstaat als er veel vocht aan de ontlasting wordt onttrokken in de darmen. Soort gekraak maar dan niet zoals het echte gekraak wat ik ook heel erg hoor in mijn nek/hoofd en oren bij het bewegen en slikken. De klachten van een vertraagde maagontlediging blijken vaak voor te komen bij mensen die last hebben van zogenaamde functionele maagklachten oftewel een overgevoelige maag. Overweeg of uw klachten opwegen tegen dit kleine risico. die heeft een inwendig onderzoek gedaan en die zei dat het idd hoogstwaarschijnlijk een eierstokontsteking was, maar hij heeft me geen antibiotica mee gegeven of voorgeschreven.

Exemple Flyers Pour Soirée

Hallo allemaal, Ik heb al sinds de kerst last van mijn maag! Rond de feestdagen kreeg ik buikgriep (overgeven en diarree) en exemple flyers immobilier dacht dat het rotgevoel in mijn maag daardoor kwam. De symptomen kunnen variëren van mild tot zeer ernstig en treden binnen 30 minuten tot 2 weken op na het eten van voedsel met schadelijke bacteriën. Een eileiderontsteking is een ontsteking van de eileider(s) en het verloopt vaak zonder symptomen. Ik kan wel eten, maar mijn eetlust is wel minder dan voorheen. De prop in de keel verergerde. Niet alleen krijgen de meeste zwangere vr…. Erge hoofdpijn aan het voorhoofd straalt uit naar bijvoorbeeld de nek, de zijkanten van het hoofd en soms exemple flyers esthetique ook naar de achterkant van het hoofd. Als maagzuur terugstroomt de slokdarm in, dan kun je hierdoor een branderig gevoel krijgen achter je borstbeen en in je keel. Neem een tabletje of spray onder de tong en wacht tot klachten weg zijn. Goed doorademen lukt dan alleen als ik geeuw of als ik op dat kuiltje bij mijn maag druk waar het zeg maar overloopt in je slokdarm.

Exemple Flyers Immobilier

”, lachte Mouni, “En vertel nu maar eens hoe het was. Vraag je arts desnoods om medicijnen die de maagzuurproductie remmen (omeprazol e. Dat krijg ik vaak als ik moe of gestresst ben. Wanneer de maagontledigingsstoornis minder ernstig is, kan de afwijking alleen met behulp van gespecialiseerd onderzoek (maagontledigingsonderzoek) worden vastgesteld. Graag advies en hulp… ik overweeg zelfs om terug te komen naar Nederland. Beste Vlaming844,Als je er al zo lang mee loopt, vind ik dat even schrikken. Hoi Petra, Ik herken wat je zegt. Mijn klachten zijn pijn tussen de schouderbladen, zweterig, veel boeren, gevoel van flauwte, onwezenlijk gevoel, bleek gelaat, gevoel of je zo flauwvalt. Alles is mogelijk! Bij het bestellen van het artikel verschijnt de online designer waarin u uw eigen ontwerp kunt maken en opslaan. Kan of wordt Esomeprazol ook gebruikt tegen een Middenrifbreuk? Ik krijg medio januari 2016 zowel een maagonderzoek als darmonderzoek dit i. Ik heb inmiddels allerlei onderzoeken gehad waaronder slaapapneu etc, er is niets aan de hand, longen, hart is allemaal prima.

Exemple Flyers Portes Ouvertes

je bent maar een paar dagen vruchtbaar, even voor/tijdens je eisprong. Kan ook zijn exemple flyers pour soirée dat je bekkenbodem spieren (te) zwak zijn. Ik heb even wat meer research gedaan. Van beneden naar boven maar zit wel steeds aan de zelfde kant. ProstaatkankerDe prostaat is een klier die in de onderbuik om de urinebuis heen ligt. Ik heb 2 weken geleden een test gedaan, deze gaf niet aan dat ik zwanger zou zijn, misschien dat ik hem te vroeg heb gebruikt. Het doet geen pijn, alleen dat vreemde, trillende gevoel. Dat is nu de vraag waar ik mee zit. Maar is de pijn in je bovenbuik heftig of zelfs ondraaglijk –en doet de pijn in je maag zich veelvuldig voor en houdt ie langdurig aan– dan is het raadzaam om je huisarts te raadplegen. Allergie; Een allergie voor pollen, huisstof, chemische stoffen kan leiden tot irritaie van het neusslijmvlies, maar ook van het slijmvlies in de keel. Hallo Corina,Als ik zo jouw klachten lees denk ik aan reflux van maagzuur.

Exemple Flyers Coiffure A Domicile

Maar wat is het dan wel? Nu heb ik ook ergens gelezen dat dat het hartproblemen kunnen zijn exemple flyers entreprise batiment en dat maagzuur ook veroorzaakt kan worden door hartklachten. Ook bij vrouwen in de overgang is dit een groot probleem. Klachten of problemen? Neem contact op met de afdeling Gynaecologie als u in de eerste twee weken na exemple flyers immobilier de ingreep de volgende klachten heeft: koorts boven de 38,5 graden Celsius, langer dan 24 uur en koude rillingen vieze, vaginale afscheiding. het maakt niet uit welke bewegingen ik doe,krijg die steek zo hard dat ik dan nauwelijks op me plek kan blijven. Het situeert zich zowat in de overgang tussen je keel en je kaaklijn, aan beide kanten. Hallo, Ik heb sinds 5 maanden pijn in mijn buik. Ik ben overtuigd exemple flyers gratuit dat dit door de operatie zelf komt, daarvoor had ik deze problemen namelijk nooit. een afspraak maken met de huisarts om te laten onderzoeken of er mogelijk sprake is van een prostaatontsteking of een andere aandoening.

Exemple Flyers Gratuit

Ik trek me er niets meer van aanhet gaat vanzelf weer over. Hey, de huisarts wil 2 dingen proberen: de pantozol tegen maagzuur. Steken zijn scherpe, plotselinge pijnen. Toen ik genezen leek te zijn bleef ik zitten met een erg slijmerige keel. Het is exemple flyers publicitaire bij mij wel weggetrokken. Ik ben in mei 2000 naar een vervangend huisarts gegaan omdat er een verdikking in mijn hals zat aan de linkerkant, die zei dat er naar gekeken moest worden maar dat ik dat bij mijn eigen huisarts moest regelen, nou die kwam aan met keelpijn, verkoudheid, keelontsteking, niet zoveel aan denken en voelen en mogelijk een borderliner. Het maakt je moe zodat je vanzelf gaat rusten, en het geeft je enorme dorst om de keelpijn te bestrijden. De grens tussen een vol opgeblazen gevoel en pijnlijk gevoel in de bovenbuik is eveneens weinig scherp. Mijn vraag nu, lijkt dit inderdaad op slokdarmkrampen of mogelijk iets anders? Lang leve de digitale wereld want heb al vaak genoeg alles gegoogeld maar steeds heb ik dan niet alle kenmerken die er bij vermeld staan.

Opvallend is dat Belgische sites melden dat dit erg succesvol is, maar in Nederland dit soort experimentele behandelingen er maar niet doorkomen. Vandaar verloopt de prikkel verder over beide kamers, over een bundel en vezels. Normaal beweegt de maag zodra er voedsel inkomt. Je gaat natuurlijk ondertussen alles proberen! Ik kreeg daar tabletjes op natuur basis doe mijn serotonine weer zouden aan gaan maken. Type 2: Een ‘para-oesofageale’ hiatus hernia: een deel van de maag dringt op een andere plaats in het middenrif naar boven en ligt dus naast de slokdarm; meestal een draaibreuk / draaiende hernia…. Dit kan gepaard gaan met krampjes en steekjes in de onderbuik en soms ook te voelen in de liezen. Blijf proberen! ik ben nog steeds wel moe als is het veel minder maar blijf doorgaan met zoeken. Ik heb dus ook maar besloten een soort pijndagboek bij te houden. De radioloog voert de katheter door de slagader naar de baarmoeder. Het doet ook zeer bij licht drukken op exemple flyers entreprise batiment de exemple flyers plek.

De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Liggen op de linkerzijde de MINSTE hinder. Mijn man heeft een rughernia en daardoor ook heel veel last van zijn nek. Dit is nu weer goed maar nu zijn mijn darmen juist heel gevoelig geworden. Tegenwoordig kun je je beter afvragen waar het niet inzit. Ik ben benieuwd naar de uitslag van dit consult. De tumor kan de plasbuis dichtknijpen waardoor het plassen moeilijker gaat. Het voornaamste verschijnsel van acute keelontsteking is pijn bij het slikken, gepaard met de wil om juist steeds te slikken omdat de keel dik en ruw aanvoelt. Wie heeft nog meer exemple flyers esthetique goede tips?? Is het raadzaam om hiermee naar de huisarts te gaan??. In minder uitgesproken gevallen zijn de belangrijkste symptomen: een gevoel van vroege verzadiging, een opgeblazen gevoel en boeren. Als dit voor jou niet goed voelt kun je maar één ding doen, en dat is een bezoek brengen aan je HA.

Het is meer een soort ongemak dat ik toch wel een plaats wil geven. wie herkent zich hier in. ”, lachte het lange, blanke meisje, “Jij bent de uitverkorene. En dus niet de ‘hoge’ schouder- en/of borstademhaling. Als de medicijnen die je van je huisarts hebt gekregen niet werken, kun je het beste naar hem/haar teruggaan. Na een half jaar alles los. Na een jaar weer dezelfde klachten. Het brok- of globusgevoel is meestal gelokaliseerd in het strottenhoofd. Zo kunnen je maag, je (meestal linker) long, je slokdarm en zelfs je hart worden verdrukt (of door elkaar in de verdrukking komen). 1 zo’n pil kost 8 eurocent. Heeft er iemand weleens een soortgelijke “aanval” gehad?. ' Dit bracht me vreselijk in de war exemple flyers entreprise batiment en ik twijfelde weer aan alles, nu zijn de klachten dermate verergerd dat ik nu de operatie gewoon laat doen. Alle soorten onderzoeken draaiden op niks uit. Als je nu een heel erg platte buik hebt, zou dat dus best gewoon darmactiviteit kunnen zijn.

Zelf heb ik enorm last van duizeligheid, pijn in linkerborst/kant en een enorm brandend gevoel in mijn maag. Een operatie kan dan alsnog noodzakelijk zijn. Hoi Paul, Zojuist de uitslag gekregen van de ademtest. Afgelopen vrijdag de spoeddienst gebeld, ze stond met de rug tegen de muur, en gaf mij tramadol, ik ben nogal gevoelig voor bijwerkingen. Als je hart harder moet werken, heeft het extra zuurstof nodig. Voor wat betreft het piekeren; volgens mij ben ik gewoon een "normale"piekeraar. Morgen moet ik weer terug naar de internist. Het is helaas onmogelijk om daar vanaf deze plek een goed antwoord op te geven. Medicijnen: symptomen maagklachten en behandeling U kunt bij maagklachten aan drie vormen denken: (1) brandend maagzuur (zure oprispingen en pijn bij het slikken); (2) ma…. Ik heb veel rust en therapie gehad en het ging een aantal jaar heel goed. Ondertussen heb ik wel begrepen dat het voor mensen met een te traag werkende schildklier moeilijker is om af te vallen. drukkende hoofdpijn Alle vormen, maten, kleuren en eindeloze mogelijkheden, Geef je ideeën de vrije loop!Bent u op zoek naar bedrukte buttons voor een bepaalde gelegenheid? Wilt u bijvoorbeeld buttons bestellen voor een bedrijfsevenement, exemple flyers reclamecampagne, beurs of huwelijksfeest? Wij bedrukken kwaliteitsbuttons in alle denkbare soorten en maten en leveren aan bedrijven, non-profit organisaties en particulieren.

Dat zijn redelijk normale zwangerschapssymptomen. In dat opzicht is het naar mijn ondeskundige mening zeker niet onlogisch dat je arts je pantoprazol heeft voorgeschreven. Zo staat mijn zoon met exemple flyers gratuit zijn middenrifbreuk er ook voor. Vandaar dat ook andere geneesmiddelen, bijvoorbeeld antivirale medicijnen, worden toegepast in het kader van een wetenschappelijk onderzoek. (heb daarna al wel vaker sex gehad) En vroeg me af of dit misschien er iets mee te maken heeft. Deze klachten kunnen echter ook worden veroorzaakt door een bacteriële voedselvergiftiging. toen kreeg ik medicijnen maar nu heb ik nog steeds heel veel honger. Het zijn goedaardige knobbels in de spierwand van de baarmoeder die vooral uit spierweefsel bestaan. Prostaatkanker bij mannen of hoge leeftijd bestaat meestal uit een palliatieve behandeling. Zoals het er nu naar uitziet is die nu voorbij en heeft die ongeveer 24 exemple flyers immobilier uur geduurd. Het komt er bij een middenrifbreuk vrijwel altijd op neer dat het sluitspiertje tussen maag en slokdarm –de onderste slokdarmkringspier– ontoereikend functioneert vanwege exemple flyers esthetique ontwikkelingsachterstand, beschadiging of uitrekking.

Ik wil niet dat mijn huisarts het gevoel gaat krijgen dat ik voor elk wissewasje bij hem sta. Krampen op andere plekken in het lichaam zoals de nek, hals of rugspieren is minder gebruikelijk. Het onderzoek geeft een beeld van de snelheid waarmee de maag eten vervoert naar de dunne darm. Bij een acute aanval van draaiduizeligheid kunnen de duizeligheidsklachten en misselijkheid worden bestreden met medicijnen. Ook sporten waarbij je veel moet springen op een harde vloer (bijvoorbeeld volleybal) of waarbij de druk in de buik sterk verhoogd wordt (bijvoorbeeld aerobics) kun je beter niet beoefenen als je een zwakke bekkenbodem hebt. Niks vlucht gevoel, het is de overgang en het hoort erbij. Ik crepeerde zeker een halfuur van de pijn… Daarna zakte het al gauw weer weg en heb er nu nog maar weinig last van. Als je in bed ligt en je kunt het voeteneind iets verhogen, bijvoorbeeld door een kussen onder het matras te leggen (of lekker luxe… helemaal elektrisch…), helpt ook. t zou misschien het begin van een blaasontsteking kunnen zijn?als ik er eentje voel opkomen voelt t ook vaak zo.

Een hap havermout of een boterham eten schijnt te helpen of anders appelazijnciderSan, 20-10-2016 22:34 #34Sinds een jaar of vier heb ik regelmatig pijn aanvallen bij mijn middenrif. Na een kuur hiervoor bleef de pijn hevig aanwezig! Ben doorverwezen naar het ziekenhuis om een echo te laten maken van mijn nieren, mijn urine is volledig onderzocht en heb bloed laten prikken voor een eventuele ontsteking! Hier kwam totaal niets uit. Chathulp is gewoon iets waar je met anderen kan praten die ook vanalles mankeren. Alcohol is zeker een no go voor mij, maar daarnaast kan ik met mijn voeding niet wijzer worden. Ook ik heb te maken met een zeer traag werkende schildklier en ook nog lekkende noduli daarop ( ziekte de Quervain). Ik wist aan de ene kant niet waar ik zoveel spanning van heb. Hyperen is vervelend, maar niet gevaarlijk. verder geen last van slijmen of een keelontsteking. De maagcapaciteit is hierdoor verminderd. Er is dan sprake van een ‘recidiverende blaasontsteking’. Kan het misschien door het roken komen?Ook kan er sprake zijn van een candida infectie(schimmelinfectie)> Een dieet kan helpen maar absoluut geen suiker meer eten en dat zit echt overal in.

Dit virus grijpt namelijk daar aan. Alan Wang, hartelijk dank voor de behandelingen en veel succes in de toekomst! De vorm van de nagel voor behandeling. Kon ook weinig dingen eten, heb toen verschillende maagzuurremmers gehad. Zozo, en jij wil zeggen dat je het gezellig houdt? Ik ben nog steeds niet on-aardig hoor, bedoel het allemaal goed en zit nog steeds erg relaxt achter m'n computer :) Maar als je er niet op zit te wachten kan je je inderdaad beter maar even terug trekken, want als je mij al 'onaardig' en 'niet gezellig' vind, dan heb je nog maar weinig gezien denk ik! (kijk maar eens op 'zwanger van een kindje met syndroom van down). In het verleden heb ik een operatie gehad vanwege ernstige reflux en middenrifbreukje (nissen plastiek). Hij vond de waardes wel schrikbarend hoog. Soms gaat het globusgevoel gepaard met een gevoel van veel slijm in de keel of het gevoel aslof er een graatje in de keel zit. hoi leen,toch nog ns naar huisarts gaan en verwijzing naar neuroloog vragen, heb zelf ook 6 maanden op de tafel vd fysio gelegen ''spannings hoofdpijn'', terwijl er een cyste in mn hoofd zat.

Ook het bloedverlies (tenzij slechts eenmalig) is iets wat je niet zomaar moet negeren. ik wordt er echt helemaal gek vanmijn email is ***, ik hoop dat je dit nog leest en mij misschien meer kan helpen. kamille thee drinken dat werkt verzachtend en is ontsmettend en theelepeltje honing nemen. De baarmoeder is hier gezakt tot halverwege de vagina. De aandoening kan echter ook meer sluipend verlopen. Het is hoogst irritant maar ik begrijp in deze wel dat artsen hier niet veel mee kunnen. Is het dan gevaarlijk?groetjes. testen voor zwangerschap bleven negatief. Je kunt ook een CT-scan laten maken ,niet zo duur en veel op te zien. Ze hebben vorige week een Transoesophageale Echocardiografie gedaan bij mij en zo van die zuurstofbubbeltjes ingespoten en ik ze hebben daar gezien dat die bubbeltjes niet langs de longen passeren maar naar de linkerhartkamer gaan. Het stramien van posters op A3- of A2-formaat is horizontaal in 24 gedeeld. Dit komt omdat knoflook veel  mineralen, enzymen, vitamines en allicine bevat.

Een tekort aan het mineraal ijzer, vitamine B-complex of vitamine D kan pijn in de onderbuik teweegbrengen. De foto wordt nu uitvergroot en onder in uw beeld verschijnen de opties om dus straks in de foto's mijn achtergrond. Goed opletten, want deze wond kan zich in bepaalde gevallen ontwikkelen tot een maagbloeding of maagperforatie. Geen kracht of gevoel meer hebben in een arm, of ook aan een been aan dezelfde kant van je lichaamPraten met dubbele tong, niet meer op de juiste woorden kunnen komen of wartaal uitsprekenHet gezichtsveld valt aan één kant plotseling wegGestelde diagnoseMigraine, een aandoening aan het binnenoor, stoornis in het evenwicht (vertigo). .