Goedkoop Doordruksets

Goedkoop Doordruksets

Eén set uit het bonnenboekje bestaat uit 2 of 3 vellen. nummeren en perforeren mogelijksnelle levertijdenbeveiligde entreekaarten. Het materiaal van het bovenvel is 80 grams lasergeschikt doorschrijvend papier. Inhoudelijk wordt uw bestand niet gecontroleerd. Per regel moeten dan de gegevens zoals aanhef, voornaam, tussenvoegsel, achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode, provincie, woonplaats en land ingevoerd worden. Indien u een proefdruk besteld dan bepalen we het papier aan de hand van uw opdracht. Bereken eenvoudig hoeveel het kost om uw doordruksetjes te laten produceren in 2- 3- of 4-voud. We leveren onze doordruksets en bonnenboekjes met 1 of 2 doorschrijfvellen. Indien u PSD bestanden wilt aanleveren verzoeken wij u dit per mail aan ons te sturen. Upload uw bestanden en voer het verzendadres in. Vraag daarom een offerte aan. nl, neem dan contact (4) met ons op. Het zelfkopiërende papier zorgt ervoor dat alles wat op het eerste vel geschreven wordt, ook doorgedrukt wordt op de vervolgvellen. Deze apparatuur wordt qua kleur afgestemd op de goedkoop doordruksets workflow en de uiteindelijke drukpers.

goedkoop doordruksets

Goedkoop Doordruksets

Je kunt ze nooit meer kwijtraken. Let op: de achterkant van de onderste vellen wordt niet bedrukt. De meestgebruikte papiersoorten staan hieronder uitgelegd. Deze statussen staan ook vermeld in je orderoverzicht op je persoonlijke goedkoop doordruksets account. Doorschrijfsets drukkenDoorschrijfsets drukken bij DWCprint is één van onze dagelijkse werkzaamheden. Standaard papiersoort:Topvel 80 grams witMiddenvel 60 grams geelOndervel 60 grams rozeDe sets worden aan de korte zijde gelijmd en als losse sets geleverd. De doordruksets/bonnenboekjes zijn van perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Probeer dit te voorkomen bij zwarte teksten, hier is 100% zwart voldoende. De doorslagvellen zijn op 60 grams gekleurd papier en in 1 kleur bedrukt aan de voorzijde. Op deze plek moet u bekend maken of goedkoop doordruksets u een bestaande klant bent, een nieuwe klant of reseller. U kunt de doordruksets uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Bel gerust naar onze klantenservice: (053 - 480 18 35), klik op de bel me terug button of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Hij kan beoordelen of er mogelijk wat meer of juist goedkoop doordruksets minder Rood, Blauw of Groen in de basisbestanden zouden moeten om de uiteindelijke kleur te beïnvloeden zodat de prints het drukwerk zo dicht mogelijk benaderen.

goedkoop doordruksets

Goedkoop Doordruksets

)In Indesign en Illustrator kunt u overdruk rechtstreeks verwijderen in het pallet ‘kenmerken’. Standaard papiersoort:Topvel 80 grams witOndervel 60 grams geelDe sets worden aan de korte zijde goedkoop doordruksets gelijmd en als losse sets geleverd. Let wel, als er Full color en PMS door elkaar wordt gebruikt brengt dit extra kosten met zich mee, dit nog los van de bruikbaarheid. Wilt eerst meer informatie over de goedkoopstedrukkerij. Maar om latere teleurstellingen te voorkomen dient u de bestanden aan te leveren als (extensie) als jpg of pdf. Het papiersoort van de doordruksets verschilt per vel. Denk daarbij aan reparaties door installateurs, aannemers enz. De bonnenboekjes worden gelijmd op 700 grams karton, zodat het boekje stevig blijft. Kies tussen 1, 2 of 3 gekleurde doordrukvellen. Wil je eerst zien hoe het er echt uit gaat zien? Dan sturen we je graag een echte gedrukte versie toe. Doordrukblokken met sets in 3-voud kunnen gebruikt worden voor werkbriefjes, bonnenboekjes, schadeformulieren, kwitantieblokken of andere doordruksets. Het bovenste vel is doorschrijfbaar wit papier, het ondervel is in ene kleur naar keuze.

Test 1: Print de testbestanden op verschillende, representatieve printers, goedkoop doordruksets en beoordeel de resultaten. Om vervolgens het aantal losse sets te selecteren. Houdt wel rekening met: geen dubbele adressen, geen vreemde tekens plaatsen, bij geen gegevens in een veld: dan goedkoop doordruksets deze ook leeghouden. Aanbevolen wordt om niet meer dan 280% kleurdekking te geven bij CMYK. Ook klanten merken dit op en dat schept vertrouwen in jouw bedrijf. De achterkanten van de onderste vellen worden bij een dubbelzijdige bedrukking niet bedrukt. Omdat de vellen al een goedkoop doordruksets kleur hebben adviseren we geen achtergrondkleur in uw ontwerp toe te passen. nl is gevestigd in België en levert vanuit België. Wanneer u bijvoorbeeld zwart in full color opmaakt, let dan op dat zwart ook echt 100% zwart is en geen 100% cyaan, 100% magenta, 100% yellow en 100% black. AdsHet is mogelijk om op Enter te drukken als u op een product hebt gezocht. Zie daarvoor ook uitleg microsoft producten vrijdag, 04 december 2015 Tweet < Vorige Volgende > Plaats een reactieWat houden de status updates in? Om je op de hoogte te houden van de actuele status van je order sturen wel telkens status updates.

Wilt u een andere volgorde van de doorslagvellen? Geef dit tijdens het bestellen aan in het opmerkingenveld. Het bekende doorslagsysteem, ook wel bonnenboekjes. Upload uw bestand of stuur het origineel per post en wij zorgen snel voor een professioneel resultaat. De onderliggende vellen worden enkelzijdig in zwart-wit bedrukt. De witte variant is in meerdere diktes te bestellen. Om een optimale afstemming te kunnen maken tussen jouw printer, en die van ons als externe specialist, hebben we gratis testen ontwikkeld. Als een huisstijl wordt ontwikkeld maken de ontwerpers de huisstijlbestanden in een zogenaamde hoge resolutie, die geschikt is voor drukpersen en digitale ‘drukprinters’. Bestel doordruksets » Goedkope doordruksets drukken Doordruksets laat u bij Reclameland drukken voor de laagste prijzen. Een mix van 400% (dus hoger dan 280%) kan vlekken en andere storende factoren in uw drukwerk veroorzaken. Houd hierbij rekening met 3 mm snijmarge/afloop aan alle zijden. Heb je wensen die niet meteen op onze website vermeld staan, neem dan contact op met onze klantenservice. Als specialist kunnen wij super kwaliteit, super snel en super goedkoop doordruksets bedrukken.

Bestelprocedure (liever de procedure in beeld? Klik dan hier!Kies het product dat u wenst, vul alle velden in. Prijs Zodra alle verplichte velden ingevuld zijn wordt hier de prijs getoond Exclusief BTWDrukdoor. Meer informatie over onze gelijmde doordruksets. U hoeft maar 1 bestand voor de voorkant aan te leveren, deze zetten wij voor u om naar zwart-wit. Bij een inleg onderbord worden er losse tussenschutvellen bij geleverd, die tussen kunnen worden geschoven. Bijvoorbeeld: briefpapier drukken visitekaartjes drukken goedkoop doordruksets enveloppen drukken offertemappen drukken notitieblokken drukken boeken drukken Bestel doordruksets »Doordruksets zijn ideaal als orderbonnen, schadeformulieren, pakbonnen en werkbonnen. AdsDoordruksets worden veelal gebruikt bij orderbonnen, bonnenboekjes etc. Wanneer er een "doorschijnende" kleur wordt toegepast, ofwel een bepaald percentage van de kleur, is het van belang te weten dat circa 10% de goedkoop doordruksets minimale doorschijnendheidfactor (opacity) is om garant te kunnen staan voor de drukkwaliteit. Zijn die van hetzelfde merk en type, niet over de datum of uitgedroogd? Print ook, goedkoop doordruksets om de invloed van mogelijke conversies zoveel mogelijk te beperken bij voorkeur vanaf dezelfde PC of vanaf de standaard werkplek.

Doordruksets zijn gemaakt van zelfkopiërend papier, in twee- en drievoud. De sets worden aan de korte zijde gelijmd en los geleverd. Wij maken er dan een certified PDF van. Wel zo handig, dat zelfkopiërende papier!Ons kwalitatieve doordrukpapier kunt u ook gebruiken voor bonnenboekjes, offertes, werkbonnen en afleverbonnen. U gaat voor niets minder dan een top resultaat? Dan raden wij u aan om uw bestand op te maken in Adobe Indesign, Adobe Photoshop of Adobe Illustrator. Doordruksets bestellen kan ook online in onze drukwerkshop en in alle 14 winkels. werkbonnen gaat uw administratie aanzienlijk eenvoudiger en sneller. Heb je vragen? Wij staan altijd voor je klaar!Extra aandacht bij de bestandscontroleNeem contact opGrondige kwaliteitscontroles in onze eigen productiedoordruksets drukkenMeer weten over drukwerktechniek?Goedkoop doordruksets drukken Ondanks de digitalisering van het dagelijkse leven blijven losse doordruksets onverminderd nuttig. Als zwart echt diep zwart moet zijn, voeg je 10% toe bij C, M en Y, dus dan krijgt u: 10%C +10%M + 10%Y +100%K. doordruksets drukkenDe goedkoopste doordruksets vind je bij ons.

Het voorzien van boorgaten of een nummering op elke set is ook mogelijk. Doordruksets in 2-voudSterke lijm tegen loslatenOptie 2 of 4 boorgatenIn full colour of PMS kleurenMicrosoft Word – Publisher – Excel – Powerpoint In het Microsoft Office pakket is het niet mogelijk drukbare bestanden te maken. U kunt bij The Printer doordruksets bestellen in blokken van 25 of 50 stuks of als losse setjes. We wijzen u erop dat alle bestanden met ingesloten lettertypes of met alle tekst in outlines/contouren moeten worden aangeleverd. Dit komt goed van pas als u veel doordruksets gebruikt. Als je dit hebt gedaan en je wilt graag dat wij onze specialisten er ook naar laten kijken kun je de afdrukken opsturen naar ons. DesignPrinting is dan ook dé geschikte partner voor het drukken van jouw huisstijl en doorschrijfsets. goedkoop doordruksets Door onze jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk, mogen wij ons gerust experts noemen op het gebied van drukwerk. Dit geldt natuurlijk ook voor de bekende doorschrijfformulieren of doordruksets, ook wel bonnenboekjes of doorschrijfblokken genoemd.

De kleur van de doorslagvellen heeft invloed op de bedrukking van de sets. Geef in het witte vak het beginnummer aan. Wil jij dat de sets niet per 25 of 50 in blok worden gelijmd? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar doordruksets. Doordruksets zijn bedrukbaar in PMS kleuren of full colour op A4, A5 of A6 formaat met een 80 grams zelfdoorschrijvend papier. Het papier dat we gebruiken is 140 grs. Zwart-wit is hier dus een stuk duidelijker. Zo worden ze veel gebruikt als order- en schadeformulier. Indien gewenst nummeren wij automatisch uw bonnen voor een betere administratie. We hebben natuurlijk voor diegenen die goedkoop doordruksets vaker drukwerk bestellen onze handige papiermonstercollectie, maar hebt u incidenteel drukwerk nodig en u ziet de benamingen van de papiersoorten dan kunnen we ons voorstellen dat het best lastig is om te begrijpen wat de verschillen zijn. Uw entreekaarten kunnen we in eenvoud drukken op 135 grams houtvrij gesatineerd mc. De doordruksets zijn beschikbaar in meerdere formaten en kleuren, net als ons  briefpapier.

Hieronder worden alle keuzes uitgelegd. Doordrukblokken drukken bij DWCprint:Ruime keuze aan formatenIn Pantone of fullcolour gedruktKies zelf de volgorde van de papierkleurenEventueel genummerdVerschillende afwerkingenPer 25 of 50 sets in blok gelijmdPapiersoorten en drukkenAl onze sets worden in offset gedrukt. Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Deze kleurcodes moet u meegeven in uw document. Extra opties: sets voorzien van 2 of 4 boorgaten sets voorzien van nummering U kunt dit als extra optie aanvinken in de calculatie. Om de klant zijn bestelling te voltooien, schrijft u alle benodigde gegevens op een formulier van goedkoop doordruksets doordrukpapier, waarna u gelijk een kopie voor zowel uw administratie als voor de klant heeft. Voor drukwerk wordt gebruikt gemaakt van het zogenaamde CMYK-kleurensysteem. Wij kunnen uw bonnenboekjes leveren in blokken van 25 of 50 doordruksets. Formaten en snijmargeBestanden voor drukwerk dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Opmaak & hulpWe zijn niet alleen een drukkerij, we weten ook als geen ander dat de opmaak en vormgeving van het drukwerk ook bepalend zijn voor de uiteindelijke kwaliteit.

Het is mogelijk om de bonnenboekjes en doordruksets van nummering te laten voorzien. Test dan nogmaals met de geoptimaliseerde logo’s en beoordeel het effect van het fine-tunen. Het bovenvel is standaard full colour bedrukt met een eventueel bedrukte achterzijde in 1 PMS-kleur (zwart). Wel zo handig! U kunt ons kwalitatieve doordrukpapier ook gebruiken voor bonnenboekjes. Gelijmde doordruksets Reclameland kan uw doordruksets lijmen tot een blok. Voor het maken van deze gecertificeerde proeven rekenen we wel een vergoeding. Losse doordruksets Losse doordruksets zijn makkelijk en snel bij Reclameland te bestellen. Wij zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden om ook jouw tot een tevreden klant te maken!Doorschrijfsets drukken bij DWCprint en contactVia onze contactpagina kun je ons altijd bereiken als er nog verdere vragen zijn over de doorschrijfblokken van DWCprint. Natuurlijk ben je trots op jouw onderneming, dan wil je ook dat jouw logo terugkomt bij de doorschrijfsets. Bij een full colour bedrukking wordt het bovenste vel in full colour gedrukt. Daarmee zijn ze gemakkelijk in gebruik en heb je er altijd meerdere bij de hand.

Geef onderstaand uw keuze's aan. De onderliggende vellen zijn van 60 grams doordrukpapier en gekleurd. Met doordruksets voor werkbonnen wint u op een gemakkelijke manier veel tijd. Via onze website is het binnen een aantal klikken gedaan, maar mocht je niet helemaal thuis zijn in computers, dan staan wij graag voor je klaar. De prepress-afdeling controleert uw bestanden op technische kwaliteit (formaat, marge en dpi). Heel handig om bijvoorbeeld jouw administratie en de administratie van de klant gelijk te houden. Doordruksets zijn ideaal als orderbonnen, schadeformulieren, pakbonnen en werkbonnen. Behalve de kleur, kies je ook of je enkel lijntjes wenst die ook in de doordrukvellen te zien zijn, of complete tabellen, formulieren en handtekeningvakken. .